Проверете:


Контакт информации:
Е-маил: contact@dom-design.com.mk
Телефон: 02 3111-544
Мобилен: 078/339-362
Факс: 02 3111-544

www.dom-invest.com.mk

Изведба на објекти

ДОМ - ИНВЕСТ Милениум е релативно млада компанија, присутна на пазарот за изградба во Р. Македонија од 2004 год. и независно од младоста успешно и брзо изведе повеќе големи инвестициони објекти:

Highslide JS
Highslide JS

Последни проекти:

Издвојуваме: