Проверете:


Контакт информации:
Е-маил: contact@dom-design.com.mk
Телефон: 02 3111-544
Мобилен: 078/339-362
Факс: 02 3111-544

www.dom-invest.com.mk

Изработка на базени

Нашата компанија заврши изведба на базен во исклучиво краток период. За изведба на базенот беа користени висококвалитетни материјали од Француско производство.
Од Почеток до крај на комплет изведен базен, монтажа на опремата и полнење на истиот со вода.
03.05.2007 - 21.05.2007

Последни проекти:

Издвојуваме: